LGS Hazırlığı

Liselere Geçiş sistemi, yani LGS 2017-2018 eğitim-öğretim senesiyle uygulanmaya başlanmıştır. Öğrenciler bu sınavdan aldıkları puanlar ile farklı liselere geçmeye hak kazanır.

Daha iyi bir liseye girebilmek için sadece 8. sınıf konularını iyi bilmek yeterli değildir. Çünkü 5, 6 ve 7. sınıflarda konular iyi bir şekilde öğrenilmemişse, temel eksik kalmışsa istenen puan elde edilemeyebilir ve öğrenciler 8. sınıfa geldiğinde zorluk çekebilir.

Kent Eğitim Kurumları bu nedenle ortaokul eğitimi sürecinde alanında uzman olan öğretmenleri ile öğrencileri desteklemektedir.

Eğitim kurumuz, tüm ortaokul eğitimi sürecini anne-babalar ile iletişim gelinde gerçekleştirmekte, böylece eğitimin daha sağlıklı bir şekilde yürümesine yardımcı olmaktadır. Ortaokul programımız hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız veya sorularınız bulunuyorsa, iletişime geçmeniz yeterlidir.