Bakırköy Kampüsü Anaokulu Eğitimi

Bakırköy anaokulu eğitimi, bu çağda olan çocukların eğimi üzerine hizmet verir. Anaokulu, insan gelişiminde eğitimin bir başlangıç noktasıdır. Zira her şey keşfet ve merak duyguları ile başlar. Kent Eğitim Kurumları bunun farkında olarak öğrencilerin bu duygularını her zaman canlı tutarak, eğitim sürecini desteklemektedir.

Kurumumuz çocukların gelişimini bir bütün şeklinde hareket etmektedir. Etkinlikler de çocukların bilişsel gelişimine destek olacak şekilde planlanır. Bu sayede çocukların gelecek dönemlerde, akademik becerilere hazır hale gelmesi hedeflenir.

Tüm bunların yanı sıra Kent Eğitim Kurumları, Bakırköy anaokulu eğitimi programlarında duygusal, bedensel, sosyal ve zihinsel gelişimleri de destekler. Bu kapsamda şu gibi çalışmalar, alanında profesyonel öğretmenlerimiz ile verilmektedir:

1. Analitik ilişkiler kurabilme
  2. İşitsel ve görsel hafızayı geliştirme
  3. Parça-bütün ilişkisini sağlama
  4. Örüntü oluşturabilme
  5. Problem çözme
  6. Planlama

Bakırköy anaokulu eğitimi, bu sayede onların kendilerini daha iyi bir şekilde geliştirmelerine olanak tanır. Profesyonel öğretmenlerimiz, gelişme sürecinde öğrencilere destek olmaktadır. Eğitim sürecinde yaş dönemi özelikleri çerçevesinde,

1. Duygusal,
  2. Sosyal,
  3. Kişisel,
  4. Öz bakım,
  5. Bilişsel,
  6. Sinir motor,
  7. Dil,

Gibi gelişimler de dikkate alınmaktadır. Buna göre davranış ve kazanımlara da özen gösterilir. Kent Eğitim Kurumları, Bakırköy anaokulu eğitimi programında böylece detaylı ve çok yönlü bir eğitim sunmaktadır.