Verimli Bir Dil Öğrenimi

Kent Eğitim Kurumları, dil öğretimine büyük bir önem vermektedir. Bu bakımdan dilimizi daha doğru ve etkili şekilde öğrenmeleri ve kullanmaları için, mümkün olduğu kadar yeni sözcükle karşılaşması hedeflenir. Bu sayede kendilerini daha doğru ve iyi şekilde ifade etmeleri amaçlanır. Buna ek olarak,

1. Bilmece,
  2. Öykü anlatma ve öykü oluşturma,
  3. Yabancı dil eğitiminde Bilingual,
  4. Tekerleme,
  5. Karma oyunlar,
  6. Şiir/şarkı,

Gibi etkinlikler de vardır. Bakırköy anaokulu eğitimi kapsamında Kent Eğitim ayrıca 4 yaşta haftada 8 saatlik bir İngilizce eğitimine sahiptir. Bunun dışında 5-6 yaşlar için sınıf öğretmenine ek olarak, tüm zamanı öğrencilerle beraber geçiren İngilizce öğretmeni de mevcuttur.

Bu sayede çocukların İngilizceyi daha iyi ve etkili şekilde anlamaları sağlanır. Başlangıçta güçlü bir temel atarak, dili daha iyi kullanmaları hedeflenir.