LGS İçin Hazırlık

LGS ya da Liselere Geçiş Sistemi, bilindiği üzere 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ile başlamıştır. Bu sınav ile öğrenciler, puanları ile farklı liselere yerleşmeye hak kazanmaktadır. Her öğrenci daha iyi bir liseye başlamak ister. Bu iyi bir üniversite için de şarttır.

Her ne kadar öğrenciler LGS’yi sadece 8. sınıfla ilişkilendirse de temelin güzel olması da önemlidir. 5, 6 ve 7. sınıflarda iyi bir eğitim alabilmek bu nedenle önemlidir. Bakırköy ortaokul eğitimi sürecinde Kent Eğitim kurumları, temeli doğru bir şekilde atarak LGS’ye daha iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamaktadır.

Kent Eğitim Kurumları Bakırköy ortaokul eğitimi kapsamında daha iyi ve sağlıklı sonuçların alınabilmesi için tüm eğitim sürecini uzman öğretmenleri ile gerçekleştirmektedir. Eğer programımız hakkında sorularınız bulunuyorsa iletişime geçerek, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.