Çok Yönlü Gelişim Olanağı

Çocukların farkındalığı gelişmiş, soran, başkalarının haklarına saygı gösteren, empati kuran ve paylaşımcı bireyler olarak yetişmeleri önemlidir. Kent Eğitim Kurumları, ilkokul eğitimi süreçlerine onların bu gibi konularda da kendilerini geliştirmelerine olanak tanır.

Bunun yanı sıra ilkokul birinci sınıf esnasında okuma yazma ve temel matematik becerileri, acele etmeden kazandırılır. İngilizce, çift dilli eğitim programı çerçevesinde öğretilir. Bu sayede daha iyi bir şekilde temel atmaları sağlanır. Bunun yanı sıra  diğer derslerde de özel şekilde hareket ederek öğrenmeleri sağlanır. Çocukların tercihi ile kulüp çalışmalarına da ayrıca yer verilir.

Kent Eğitim Kurumları tüm bu olanakları ile çocukların çok yönlü bir şekilde kendilerini geliştirmelerine olanak tanır. Öğrenciler ayrıca her sene anma ve kutlama törenlerinde de rol almaktadır.