Öğrenci Merkezli Eğitim

İlkokul sadece eğitimin değil, aynı zamanda hayatın da temelini meydana getirir. Dolayısıyla iyi bir ilkokul eğitimi, her öğrencinin  hayatında şarttır. Böylece öğrenciler daha iyi bir temel atarak hem sonraki sınıflara hem de hayata daha iyi bir şekilde hazırlanabilir. Bunun yanı sıra kendine güven tutarak yetişebilir.

Kent Eğitim Kurumları, ilkokul eğitim-öğretiminde öğrencileri merkezine alır. Onların fiziksel gelişimi, duygusal, sosyal ve bilişsel gelişimleri göz önünde bulundurulur. Böylece daha iyi bir şekilde okulu ve dersleri takip etmeleri sağlanır. Her çocuğun tek ve özel olduğunun bilincinde olan kurumumuz, onların kendilerini değerli ve özel hissetmesine yardımcı olmaktadır.

Kurumumuz kapsamında görev almakta olan sınıf öğretmenlerimizi, profesyonel yaklaşımları ile kısa süre içinde okula uyum sağlamalarına yardımcı olur. Ruh ve beden sağlığı yerinde olan her çocuk başarılıdır ilkesiyle hareket ederek, onları eğitim süreçlerinde destelemektedir.