Birinci Sınıf Eğitimleri

Birinci sınıf ilkokul eğitiminde oldukça önemli bir çağdır. İlkokulun başı olduğu için iyi bir eğitim almak, gelecek sınıflarda da öğrencilere yardımcı olur. Bakırköy ilkokul eğitimi kapsamında eğitim kurumumuz “Tam Öğrenme Modelini” birinci sınıftan itibaren esas almakta, buna göre davranmaktadır.

Kurumumuz her öğrencinin sahip olduğu öğrenme alışkanlıklarını izlemekte, buna göre öğrenme ortamını ideal koşullara getirmektedir. Böylece eğitimini her alanında onlar desteklenmektedir.

Alanında uzman olan öğretmenlerimiz, 21. yüzyıla uygun yaklaşımları kullanarak onların okula daha iyi şekilde uyum göstermelerini sağlar. Kent Eğitim, ilkokulunda haftalık 40 saatlik müfredat uygulamakta olup ödevler de pekiştirme aracı olarak kullanılmakta, böylece öğrencilerin daha iyi şekilde anlamaları sağlanır.

Kent Eğitim Kurumları, Bakırköy ilkokul eğitimi sürecini aileler ile iş birliği halinde yürüterek hizmet verir. Eğer ilkokul eğitimlerimiz hakkında bilgi almak istiyorsanız, kurumumuzla irtibat kurabilirsiniz.