Çok Yönlü Eğitim

Çocukların soru soran, farkında, başka insanların haklarına saygı gösteren, empati kurabilen ve paylaşımcı kişiler olarak yetişmeleri için Kent Eğitim, bu gibi konularda onlara destek olmaktadır. Bakırköy ilkokul eğitimi gelişimlerini her zaman ön planda tutmaktadır.

Bununla sınırlı kamadan acele etmeden, doğru bir şekilde okuma-yazma ve temel matematik becerileri de öğrencilere kazandırılır. Ayrıca çift dilli eğitim programı kapsamında İngilizce gösterilerek bunun da bir temeli oluşturulur. Profesyonel eğitmenlerimiz diğer derslerde de profesyonel şekilde öğrenmelerini desteklemektedir.

Kent Eğitim Kurumları, Bakırköy ilkokul eğitimi kapsamında sunduğu bu imkanlar ile çok yönlü şekilde çocukların gelişmesin imkan sunar. Öğrencilerin tercihleriyle kulüp çalışmalarına yer verilirken, her yıl anma ve kutlama törenleriyle rol alınır.