Kent Eğitim Kurs Merkezinde Çalışma Atölyeleri

Kent Eğitim'de eğitim ortamları öğrencilerimizin bulundukları yaş grubunun özellikleri dikkate alınarak hazırlanmıştır. Sınıflarımız en fazla 20 kişiliktir ve okullarımızda çocuklarımızın Atölye ve eğitsel etkinliklerini yapacakları eğitim ortamları özel olarak hazırlanmıştır.

Offıce Tıme: LGS adaylarımız için ders saatleri dışında yapılan tüm etüt çalışmaları Office Time ismiyle anılır.

Birebir Etütler: Öğrencilerimiz derslerde anlayamadıkları konular için öğretmenleriyle bire bir çalışırlar.

Soru Çözüm Saatleri: Öğrencilerimiz yapamadıkları soruları Soru Çözüm Saatleri içerisinde kendi öğretmenlerine sorma şansına sahiptirler.

Cumartesi Etütleri: Cumartesi günleri uygulanan 5 saatlik çalışmalardır.

Sınıf Etütleri: Eğitim koordinatörü ve öğretmenler tarafından konulan ek çalışmalardır.

Disco Çalışmaları: Eğitimin sadece dersi dinleyerek gerçekleşemeyeceği bilinciyle öğrencilerine öğretmen gözetiminde uygulanan bireysel çalışma saatleridir.

Çapraz Dersler: Sayısal ve eşit ağırlık öğrencilerimiz kendi bölümü ile ilgili çalışmalarını sürdürürken diğer bölüm derslerini de alabilirler.

Yaz sonu “LGS - TYT-AYT Isınma Kampı: 8. sınıf ve 12.sınıf öğrencilerimiz eğitim yılının başlangıç tarihinden 3 hafta önce kampa alınarak yoğun seneye başlangıç yaparlar. Isınma kampında yapılan çalışmalarla LGS - TYT-AYT maratonuna hızlı bir start verilirken öğrencilerimize etkin ve disiplinli ders çalışma yöntemleri aşılanmaya başlanır.

Sömestr Kampı: Üniversite adayı öğrencilerimiz eğitim yılı ara tatilinde 6 günlük kampa girerler.

Sınava ‘’Çeyrek Kala” kampları: LGS -TYT-AYT sınavlarına 15 gün kala konuları biten öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz eşliğinde Sınava ‘’Çeyrek Kala” kampıyla eksiklerini gidererek hazırlıklarını tamamlarlar. Bu dönemde hemen hemen her gün deneme sınavlarına giren öğrencilerimiz sınavların hemen ardından Office çalışmalarıyla günü tamamlarlar.

Oluşabilecek sınav kaygısı ve stres ise rehberlik çalışmalarıyla bireysel olarak giderilmeye çalışılır.