Kent Eğitim Kurslarında Akademik Çalışmalar

Kent Eğitim Kurslarında, gruba özel tekniklerin yanında kişiye özel öğrenim teknikleri ile ve kaliteli eğitim kadrosu ile size hayallerinize ulaşmak yolunda katkı sağlar.

Kişiye Özel Eğitim : Şubemizdeki tüm eğitimler, öğrencilerin eğitimsel altyapılarındaki farklılıklar göz önünde bulundurularak şekillendirilmektedir.

Kişiye Özel Kitap: Deneme analizine göre öğrencimizin bilgi boşlukları tespit edilir. Bilgi boşluklarına göre her öğrencimize özel soru bankası hazırlanır. Kişiye Özel Soru Bankaları Ocak ayının ilk haftası ve Nisan ayının ilk haftası verilir.

Teknoloji Desteği: Öğrencilerimiz ihtiyacı doğrultusunda 1-1 derslerini randevu alabilmektedir. Tüm branşlardan özel ders ihtiyacı karşılıyoruz

Kişiye Özel Program: Kent Eğitim Kurslarında programlar kişiye özel düzenlenir. Her öğrencinin eksik ya da geliştirilmesi gereken konular tespit edilerek program hazırlanır ve uygulanır.

Tecrübeli Eğitmenler: Kent Eğitim Kursları, kaliteli doküman ve alanında beğeni – başarı sağlamış eğitmen kadrosu ile çalışmaktadır. Eğitmenlerimizin kalitesi en önemli referansımızdır.

Teknoloji Desteği: Kent Eğitim Kursları, sahip olduğu teknolojik altyapı ile eğitimi desteklemektedir. Yapılan deneme sınavları aynı gün okunarak ayrıntılı analizler öğrencilerle paylaşılmaktadır.

Kaliteli Ortamda Ders Çalışma: Kent Eğitim Kurslarında yılın belli dönemlerinde (SÖMESTR,YKS ÖNCESİ) Otel programları şeklinde düzenlenen, günlük en az 9 saat yoğun ders çalışma programlarıdır.