Kent Eğitim Kurumlarında Etüt Çalışmaları

Bu dersler öğrencilerin isteği ve sınav sonuçlarının analizinin ardından duyulan ihtiyaç üzerine yapılır. Rehber öğretmenlerin planlayıp öğrencilere duyurmasının ardından yapılan bu çalışmada öğrenciler anlayamadıkları konuları tekrar etme, soru çözme olanağı bulur.

Kent Eğitim Kurumlarında Bire Bir Ders Sistemi (BDS)

Derse katılamayan ya da işlenen konuyu yeteri kadar anlayamadığını düşünen öğrenciler öğretmenleriyle görüşüp randevu alarak birebir ders çalışır.

Kent Eğitim Kurumlarında Soru Çözüm Saatleri

Öğrenciler, rehber öğretmenler tarafından planlanan bu çalışmada “derslere ayrılan” sınıflarda ders öğretmenleriyle bir araya gelerek bol bol soru çözer, öğrendiklerini pekiştirir.

Kent Eğitim Kurumlarında Grup Çalışmaları

Bu çalışma öğrencilerin talebi ya da öğretmenin gerek görmesi üzerine yapılır. Bir araya gelen bir grup öğrenci tekrar etmek istedikleri konulara öğretmenleriyle birlikte çalışır. Konuların tamamlanmasının ardından soru çözümleri yapılarak öğrenilen konular pekiştirilir.